De mensen achter de schermen

Philip

Muziek

Oprichter, en “naamgever” van MMM in de jaren ’80. Begonnen bij de ziekenomroep in Utrecht. Feesten en partijen DJ “back in the days”. Gewerkt in diverse discotheken en andere uitgaans-gelegenheden in het centrum van Utrecht. Muziek “junk” en in het bezit van een grote collectie vinyl. Eigenaar van het huidige Much More Music.


"muziek is leven"
Roy Scheerman

Roy

Muziek

Op mijn 6e maakte ik al kennis met radio. De programmering van radio Noordzee kende ik helemaal uit mijn hoofd. Op mijn 12e begon ik al bij de lokale omroep in Zaanstad als technicus. Radio maken is echt mijn passie, net als het selecteren van muziek. Ik vind het belangrijk dat de luisteraar het naar zijn zin heeft want dan heb ik het ook naar mijn zin.|


"radio, radio en radio"

Dick

Vormgeving

Vormgever van de jingles en promo's maar ook van het logo en de website. Rond mijn 10e woonde ik naast bar dancing 'De oude Lantaarn' in het hartje van Utrecht. Daar kwam ik in aanraking met de eerste disco/dance muziek. Het radiovirus kwam in dezelfde tijd door o.a. 'Radio Tour de France' en AFN (American Forces Network).


"gek op radio en de zee"

JIJ?

Wij zoeken nog mensen die (vrijwillig) mee willen werken aan het leukste muziekstation van Utrecht. Mensen met verschillende disciplines.
DJ's, stemacteurs, auteurs, journalisten maar vooral popmuziek liefhebbers.
Stuur je mail!


Much More Socials